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Registros recuperados : 7 | |
5. | | SIQUEIRA, B.; PEREIRA, W. J.; BATISTA, K. A.; OOMAH, B. D.; FERNANDES, K. F.; BASSINELLO, P. Z. Influence of storage on darkening and hardening of slow- and regular-darkening carioca bean (Phaseolus vulgasris L.) genotypes. Journal of Agricultural Studies, v. 2, n. 2, p. 87-104, Sept. 2014. Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
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7. | | BENTO, J. A. C.; LANNA, A. C.; BASSINELLO, P. Z.; OOMAH, B. D.; PIMENTA, M. E. B.; CARVALHO, R. N.; MOREIRA, A. S. Aging indicators for stored carioca beans. Food Research International, v. 134, 109249, 2020. Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
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Registros recuperados : 7 | |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Arroz e Feijão. Para informações adicionais entre em contato com cnpaf.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Arroz e Feijão. |
Data corrente: |
30/01/2014 |
Data da última atualização: |
26/06/2014 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 1 |
Autoria: |
OOMAH, B. D.; KOTZEVA, L.; ALLEN, M.; BASSINELLO, P. Z. |
Afiliação: |
B. DAVE OOMAH, AGRICULTURE AND AGRI-FOOD CANADA; LILY KOTZEVA, AGRICULTURE AND AGRI-FOOD CANADA; MEGHAN ALLEN, INFRAREADY PRODUCTS; PRISCILA ZACZUK BASSINELLO, CNPAF. |
Título: |
Microwave and micronization treatments affect dehulling characteristics and bioactive contents of dry beans (Phaseolus vulgaris L.). |
Ano de publicação: |
2014 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of the Science of Food and Agriculture, London, v. 94, n. 7, p. 1349-1358, May 2014. |
DOI: |
10.1002/jsfa.6418 |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Epub ahead of print in 2013. |
Conteúdo: |
Heat pretreatment is considered the first step in grain milling. This study therefore evaluated microwave and micronization heat treatments in improving the dehulling characteristics, phenolic composition and antioxidant and x-amylase activities of bean cultivars from three market classes. |
Palavras-Chave: |
Hull; Micronização. |
Thesagro: |
Antioxidante; Casca; Descascamento; Feijão; Microondas; Phaseolus vulgaris. |
Thesaurus NAL: |
Beans; Hulling; Microwave treatment. |
Categoria do assunto: |
Q Alimentos e Nutrição Humana |
Marc: |
LEADER 01210naa a2200313 a 4500 001 1977939 005 2014-06-26 008 2014 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $a10.1002/jsfa.6418$2DOI 100 1 $aOOMAH, B. D. 245 $aMicrowave and micronization treatments affect dehulling characteristics and bioactive contents of dry beans (Phaseolus vulgaris L.). 260 $c2014 500 $aEpub ahead of print in 2013. 520 $aHeat pretreatment is considered the first step in grain milling. This study therefore evaluated microwave and micronization heat treatments in improving the dehulling characteristics, phenolic composition and antioxidant and x-amylase activities of bean cultivars from three market classes. 650 $aBeans 650 $aHulling 650 $aMicrowave treatment 650 $aAntioxidante 650 $aCasca 650 $aDescascamento 650 $aFeijão 650 $aMicroondas 650 $aPhaseolus vulgaris 653 $aHull 653 $aMicronização 700 1 $aKOTZEVA, L. 700 1 $aALLEN, M. 700 1 $aBASSINELLO, P. Z. 773 $tJournal of the Science of Food and Agriculture, London$gv. 94, n. 7, p. 1349-1358, May 2014.
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Registro original: |
Embrapa Arroz e Feijão (CNPAF) |
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